Totalentreprise med kunden i fokus

Står du med et eller flere byggeprojekter i tankerne, og har du behov for kvalificeret arbejdskraft hertil? Hos Costructure blev vi i år 2020 nomineret som finalist til Årets Håndværker, og dette er vores garanti for høj kvalitet ved enhver type totalentreprise.

Når du lader os stå for din totalentreprise, er du sikret en entreprisevirksomhed, der besidder et bredt kendskab til alle trin i hele processen. Som virksomhed arbejder vi til dagligt med mange større projekter, og derfor er den en almen vanesag for os at tilgå som spidsen i en totalentreprisen.

Med os er du sikret en perfekt totalentreprise

Ved en indgået aftale med os, sørger vi for at du blot kan læne dig tilbage, imens vi varetager kontakten til alle relevante underleverandører. Gennem vores mange år i branchen med totalentreprise, sidder vi inde med et stort netværk af samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere kan eksempelvis være VVS’ere, murere, elektrikere, ingeniører og andre relevante fagmænd.

Vi tilbyder desuden også at føre dialogen sammen med din forsikring, således at du er sikret at alt foregår ud fra en samlet pakke.

Vi leverer til tiden – hver gang

Med os som din partner til din totalentreprise, er du sikret at alt foreløber så problemfrit som muligt. Vi henter altid relevante byggetegninger og rådgivere ind over projektet ved behov. På denne måde sikrer vi, at vi overholder tidsplanen og kommer udfordringer i forkøbet. Det kan eksempelvis tænkes at bygningens arkitektur kræver en specialiseret løsning, og denne hjælper vi naturligvis også med.

Costructure logo farve 2
Costructure Logo

Til at få fat i

Arbejder sammen med kunden

Top service

Vores anmeldelser

fem stjerner på anmeld håndværker

Nybyggeri og renovering

Har haft brugt virksomheden over flere gange, og har ikke indtil nu haft noget at brokke mig over. Telefonen bliver taget når man ringer, og skulle det glippe bliver der ringet tilbage inden dagen omme.
Hvad der måske er endnu vigtigt er at man kan udvikle sammen med dem. Der bliver tænkt løsninger og ikke omsætning.
Hvad mere kan man ønske sig fra en håndværker…..

Det hjøreneste hjørne

fem stjerner på anmeld håndværker

Murer- og tømrerarbejde samt diverse småopgaver.

Firmaet har omdannet vores håndværkertilbud fra mareridt til drømmehus med super energi, professionalisme og høj kvalitet. De er med på at arbejde diverse ideer hen ad vejen og er meget omhyggelige i alle henseender. Gode folk og meget velkomne i vores hjem.

Anders Brahe

Vil du vide mere om totalentreprise?

For at komme frem til et skræddersyet tilbud, kræver det oftest at vi sidder sammen og eventuelt tager et uforpligtende kig på opgaven. Her vil vi typisk måle op, vurdere og rådgive om materiale, og herfra udarbejde et tilbud til dig med henblik på et videre samarbejde.

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste totalentreprise.

© Copyright - Costructure ApS