Tømrerarbejde ved specialister

Trænger huset til en gennemgående renovering?

Trænger huset til en gennemgående renovering, overvejer du en tilbygning, eller mangler haven et flot nyt hegn til den kommende sommer? Hvad end din problemstilling er, kan vi hos Costructure stå til og hjælpe dig. Vi er nomineret til Årets Håndværker inden for totalentreprise, og du kan derfor med sikkerhed tage kontakt til os, hvis du ønsker håndværk i den højeste kvalitet.

En tømrer med et godt renomé

Vi går meget op i vores gode renomé, og derfor bruger vi altid den ekstra tid sammen med dig, for at sikre os at resultatet bliver det absolut bedste.

Vi går meget op i levere grundig og gennemgående rådgivning baseret på erfaring. Denne erfaring er også med til at sikre at vi undgår uforudsete problemer, således at den aftalte økonomi forbliver den aftalte.

Costructure logo hvid

Vores kompetencer inden for tømrerarbejde

Vi har beskæftiget os i håndværkerbranchen i adskillige år, og vi kan således tilbyde kvalitetsbevidst håndværk i ethvert omfang. Om du står med en mindre privat bolig eller et større byggeri spiller ingen rolle for os.

Som tømrer i Lyngby dækker vi hele Storkøbenhavn, og vi tilbyder blandt andet:

Vi går meget op i at være nytænkende og at hele processen foregår så effektivt som muligt. Vi er vant til at bygge sammen med et stort netværk af samarbejdspartnere, og vi er derfor specialister i blandt andet totalentrepriser.

Costructure Logo

Til at få fat i

Arbejder sammen med kunden

Top service

Vores anmeldelser

fem stjerner på anmeld håndværker

Nybyggeri og renovering

Har haft brugt virksomheden over flere gange, og har ikke indtil nu haft noget at brokke mig over. Telefonen bliver taget når man ringer, og skulle det glippe bliver der ringet tilbage inden dagen omme.
Hvad der måske er endnu vigtigt er at man kan udvikle sammen med dem. Der bliver tænkt løsninger og ikke omsætning.
Hvad mere kan man ønske sig fra en håndværker…..

Det hjøreneste hjørne

fem stjerner på anmeld håndværker

Murer- og tømrerarbejde samt diverse småopgaver.

Firmaet har omdannet vores håndværkertilbud fra mareridt til drømmehus med super energi, professionalisme og høj kvalitet. De er med på at arbejde diverse ideer hen ad vejen og er meget omhyggelige i alle henseender. Gode folk og meget velkomne i vores hjem.

Anders Brahe

Indhent et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Alle vores biler er pakket med det fornødne udstyr, og vi står klar til at rykke hurtigt ud til dig. Kontakt os allerede i dag, hvis du mangler en dygtig tømrer, der sætter dine behov i forreste række. Ring til os i dag på 22 23 80 11 eller send os en mail på info@costructure.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. 

Vi vender herefter hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste tømreropgave.