Trænger din bolig eller virksomhed til et nyt tag?

Trænger din bolig eller virksomhed til et nyt tag, eller har dit eksisterende tag brug for en gennemgående tagrenovering? Hvorvidt dit tagprojekt drejer sig om en større eller mindre opgave, kan vi hos Costructure stå effektivt til og hjælpe dig.

Skal jeg få monteret nyt tag eller reparere det gamle?

Dette er et meget typisk spørgsmål, som vi bliver mødt af hos vores kunder. Det er oftest tilfældet at renovere, hvis der er tale om et ældre tag, hvor kunden foretrækker at det forbliver det gamle. Hos Costructure har vi arbejdet med tagrenovering i adskillige år, og vi kan dermed forlænge levetiden på dit tag med op til 10 år. 

Har du derfor brug for tagarbejde i Storkøbenhavn, er vi det oplagte valg. Hos os vil du altid blive mødt af en professionel fagmand, som har den nødvendige ekspertise, når du vælger os. Vi finder sammen med dig en skræddersyet plan, som bedst passer dig og din økonomi.

Tagarbejde efter gældende lovgivning

Vi gør os meget umage med at holde os løbende opdateret på gældende regler og lovkrav, når der udføres tagarbejde. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig helt tryg i processen, og derfor sørger vi altid for at tilbyde relevant rådgivning til netop din opgave. Vi har mange års erfaring inden for tømrer- og murerbranchen, og vi er dermed din sikkerhed for godt håndværk – hver gang.

Stor vifte af kompetencer

Vi udfører udelukkende tagarbejde med materialer og værktøj af den højeste kvalitet. Alt vores materiale bliver leveret til os af anerkendte leverandører, og dette er fundamentet for et solidt stykke håndværk.

Vi tilbyder blandt andet nyt tag samt tagrenovering i følgende materialer:

  • Eternit
  • Tegl
  • Tagpap

Fælles for disse typer tage, er at de er stilrene og ikke kræver den store mængde vedligeholdelse.

Costructure Logo

Til at få fat i

Arbejder sammen med kunden

Top service

Vores anmeldelser

fem stjerner på anmeld håndværker

Nybyggeri og renovering

Har haft brugt virksomheden over flere gange, og har ikke indtil nu haft noget at brokke mig over. Telefonen bliver taget når man ringer, og skulle det glippe bliver der ringet tilbage inden dagen omme.
Hvad der måske er endnu vigtigt er at man kan udvikle sammen med dem. Der bliver tænkt løsninger og ikke omsætning.
Hvad mere kan man ønske sig fra en håndværker…..

Det hjøreneste hjørne

fem stjerner på anmeld håndværker

Murer- og tømrerarbejde samt diverse småopgaver.

Firmaet har omdannet vores håndværkertilbud fra mareridt til drømmehus med super energi, professionalisme og høj kvalitet. De er med på at arbejde diverse ideer hen ad vejen og er meget omhyggelige i alle henseender. Gode folk og meget velkomne i vores hjem.

Anders Brahe

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på tagarbejde? Vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker, og udformer herfra et skræddersyet tilbud, der er tilpasset dine behov og din økonomi. Ring til os i dag på 22 23 80 11 eller send os en mail på info@costructure.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular – det tager kun 2 minutter. Vi glæder os til at høre fra dig.