Opsætning af skillevæg ved erfaren tømrer

Har du i tankerne at du vil opdele nogle af rummene i din bolig eller virksomhed? En skillevæg er det oplagte valg til dette, og en typisk skillevæg er lavet i gips, men det kan også laves med andre lettere materialer. Generelt er der mange muligheder med skillevægge, og især gipsvægge er fleksible og kan anvendes i meget stort omfang.

Hos Costructure tilbyder vi vores ekspertise inden for alt gipsarbejde, hvad end der er tale om en indendørs eller udendørs opgave. Med os som din tømrer til gipsarbejde, kan du forvente et gennemgående og professionelt resultat – hver gang.

Grundig rådgivning til opsætning af skillevæg

Det er altid en god idé at tage kontakt til os, før du overhovedet overvejer hvordan rummet skal opdeles. Der kan være en række faktorer, som begrænser, eller som giver endnu flere muligheder til rumopdelingen.

Vi er specialister når det kommer til opsætning af skillevæg, og derfor kommer vi gerne ud og tilser arealet, hvor skillevæggene skal opsættes. Her tager vi en grundig snak om dine ønsker og behov. Her vil vi byde ind med relevant rådgivning baseret på vores mange års erfaring i faget.

Vi dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Fra vores base i Kongens Lyngby rykker vi ud til Storkøbenhavn og hele Nordsjælland. Vi går aldrig på kompromis med gode håndværkstraditioner og værdier. Dette vil du allerede finde ved første kontakt. Det første indtryk sætter standarden for hele samarbejdet, og det vægter vi meget højt.

Vi blev i 2020 nomineret som finalist til Årets Totalentreprenør, som er din sikkerhed for godt håndværk med os som din tømrer.

Costructure logo farve 2
Costructure Logo

Til at få fat i

Arbejder sammen med kunden

Top service

Vores anmeldelser

fem stjerner på anmeld håndværker

Nybyggeri og renovering

Har haft brugt virksomheden over flere gange, og har ikke indtil nu haft noget at brokke mig over. Telefonen bliver taget når man ringer, og skulle det glippe bliver der ringet tilbage inden dagen omme.
Hvad der måske er endnu vigtigt er at man kan udvikle sammen med dem. Der bliver tænkt løsninger og ikke omsætning.
Hvad mere kan man ønske sig fra en håndværker…..

Det hjøreneste hjørne

fem stjerner på anmeld håndværker

Murer- og tømrerarbejde samt diverse småopgaver.

Firmaet har omdannet vores håndværkertilbud fra mareridt til drømmehus med super energi, professionalisme og høj kvalitet. De er med på at arbejde diverse ideer hen ad vejen og er meget omhyggelige i alle henseender. Gode folk og meget velkomne i vores hjem.

Anders Brahe

Kontakt os for at høre mere om skillevægge

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om hvilke muligheder skillevægge kan give dig og din bolig eller virksomhed. Det kan være at du allerede er på tegnebrættet, allerede er igang med byggeriet, eller at du måske vil flytte nogen eksisterende skillevægge.

Hvad end din forespørgsel er, kan vi med sikkerhed hjælpe dig.

© Copyright - Costructure ApS