Renovering af bolig eller virksomhed

Mangler du den helt rette tømrer?

Mangler du den helt rette tømrer, der har tilgået mange typer renovering af bolig eller virksomhed over mange år? Hvad end det gælder en mindre renovering eller en totalrenovering, kan du trygt kontakte Costructure ApS. Vi har adskillige års erfaring i forhold til renovering af alle typer lejligheder, boliger, virksomhedsdomiciler og lignende. 

Som tømrerfirma har vi faste kontaktpersoner, som vi tager kontakt til ved behov. Denne faste netværksgruppe betyder, at arbejdet kan udføres på meget effektiv vis. Vi håndterer enhver type opgave for privat- såvel som erhvervskunder.

Hvorfor vælge os?

Udover at have mange års erfaring med alle typer renovering, er Costructure ApS blandt finalister til Årets Håndværker inden for totalentrepriser. Dette er udelukkende gjort muligt baseret på vores store vifte af tilfredse kunder.

Derudover arbejde vi udelukkende med materialer og værktøj fra anerkendte leverandører, og vi er på samme tid medlem af Byg & Garantiordningen. Dette er din sikkerhed for, hvis der mod forventning skulle ske problematik med din nye renovering.

Vores kompetencer

Alle vores medarbejdere er faglærte, har været gennem en længere oplæring, og yder den højeste service. Vi bruger altid gerne den ekstra tid med den enkelte kunde, for at sikre os at resultatet bliver ud fra det bedste forudsætninger.

Vi tilbyder blandt andet renovering inden for:

  • Reparation & udskiftning af døre og vinduer
  • Renovering af loft
  • Renovering af tag
  • Renovering af køkken
  • Renovering af enkelte vægge
  • Totalrenovering / totalistandsættelse
Costructure logo farve 2
Costructure Logo

Til at få fat i

Arbejder sammen med kunden

Top service

Vores anmeldelser

fem stjerner på anmeld håndværker

Nybyggeri og renovering

Har haft brugt virksomheden over flere gange, og har ikke indtil nu haft noget at brokke mig over. Telefonen bliver taget når man ringer, og skulle det glippe bliver der ringet tilbage inden dagen omme.
Hvad der måske er endnu vigtigt er at man kan udvikle sammen med dem. Der bliver tænkt løsninger og ikke omsætning.
Hvad mere kan man ønske sig fra en håndværker…..

Det hjøreneste hjørne

fem stjerner på anmeld håndværker

Murer- og tømrerarbejde samt diverse småopgaver.

Firmaet har omdannet vores håndværkertilbud fra mareridt til drømmehus med super energi, professionalisme og høj kvalitet. De er med på at arbejde diverse ideer hen ad vejen og er meget omhyggelige i alle henseender. Gode folk og meget velkomne i vores hjem.

Anders Brahe

Indhent et uforpligtende tilbud på renovering

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på din kommende renovering. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 22 23 80 11 eller send os en e-mail på info@costructure.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender herefter hurtigst muligt tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. 

© Copyright - Costructure ApS