Om os

Viser alle tømrere og murere fra Costructure

Om os

Hos Costructure går vi ikke på kompromis med gode håndværkstraditioner og værdier. Vi sætter en ære i at levere gode, solide løsninger i dialog med vores kunder – også der hvor der skal ‘tænkes lidt ud af boksen’. Ved lidt mere komplicerede entrepriser samarbejder vi også med eksterne rådgivere for at sikre det bedste resultat. Mindre entrepriser og vedligeholdelsearbejder for private kunder er også en stor del af vores dagligdag, og ingen opgaver for små! Fortæl os om jeres ønsker og ideer, så udarbejder vi forslag og løsningsmuligheder der holder. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud og en plan for opgaven

Viser alle tømrere og murere fra Costructure

Til at få fat i

Arbejder sammen med kunden

Top service

Indhent et uforpligtende tilbud I dag

Fra vores base i Bagsværd rykker vi ud til hele Storkøbenhavn & Nordsjælland. Vores biler er alle pakket med de nødvendige materialer og værktøj, og vi kan således rykke hurtigt ud og besigtige din opgave. Vi vil herefter udarbejde et uforpligtende tilbud baseret på dine ønsker og behov.

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 22 23 80 11 for at høre om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også udfylde vores kontaktformular eller sende os en mail på info@costructure.dk. Vi vil dernæst vende hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud.

Finalist årets total entreprenør