Om os

Hos Costructure går vi ikke på kompromis med gode håndværkstraditioner og værdier. Vi sætter en ære i at levere gode, solide løsninger i dialog med vores kunder – også der hvor der skal ‘tænkes lidt ud af boksen’. Ved lidt mere komplicerede entrepriser samarbejder vi også med eksterne rådgivere for at sikre det bedste resultat. Mindre entrepriser og vedligeholdelsearbejder for private kunder er også en stor del af vores dagligdag, og ingen opgaver for små! Fortæl os om jeres ønsker og ideer, så udarbejder vi forslag og løsningsmuligheder der holder. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud og en plan for opgaven

Til at få fat i

Arbejder sammen med kunden

Top service

Vores anmeldelser

fem stjerner på anmeld håndværker

Nybyggeri og renovering

Har haft brugt virksomheden over flere gange, og har ikke indtil nu haft noget at brokke mig over. Telefonen bliver taget når man ringer, og skulle det glippe bliver der ringet tilbage inden dagen omme.
Hvad der måske er endnu vigtigt er at man kan udvikle sammen med dem. Der bliver tænkt løsninger og ikke omsætning.
Hvad mere kan man ønske sig fra en håndværker…..

Det hjøreneste hjørne

fem stjerner på anmeld håndværker

Murer- og tømrerarbejde samt diverse småopgaver.

Firmaet har omdannet vores håndværkertilbud fra mareridt til drømmehus med super energi, professionalisme og høj kvalitet. De er med på at arbejde diverse ideer hen ad vejen og er meget omhyggelige i alle henseender. Gode folk og meget velkomne i vores hjem.

Anders Brahe

Indhent et uforpligtende tilbud

© Copyright - Costructure ApS