Ny terrasse kræver erfaren tømrer

Det kan virke oplagt at lave en ny terrasse selv, men der findes mange faldgruber forbundet med gør-det-selv. Et typisk eksempel, er at du ser din bolig have en stor terrasse. Det viser sig dog oftest at der slet ikke er brug for en kæmpe terrasse. Oftest kan der være problemer med vind og blæst på en stor terrasse, og så skal du eventuelt ud og bygge et hegn eller plante hække for at skærme af.

Hos Costructure har vi bygget ny terrasse for adskillige typer boliger. Vi er derfor det oplagte valg, hvis du mangler sparring og korrekt etablering af en ny terrasse. Hos os finder du service ud over det sædvanlige, og vi går meget op i at skræddersy en ny terrasse til dig, baseret på dine behov og din boligs udtryk.

En ny terrasse udnytter havens muligheder

Hvis du drømmer om en terrasse, der kan være med til at give huset ekstra plads og rum, er det oplagt at tage fat i os. Vi bygger præcis den terrasse, som du har i tankerne.

Ved en terrasse er der ikke et behov om byggetilladelse, hvis terrassen ikke er hævet mere end 30 cm over jorden. Derfor kan en terrasse være et godt alternativ til en tilbygning, som altså kræver en byggetilladelse fra kommunen.

Vi tilbyder at rådgive dig om ethvert aspekt til terrassen, herunder valg af materiale, samt selve terrassens udformning i forhold til din bolig.

En alsidig tømrer med stor erfaring

Udover at specialisere os i at bygge ny terrasse, tilbyder vi også en lang række andre kompetencer, heriblandt blandt andet:

  • Tagarbejde
  • Renovering
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Lignende tømrerarbejde 

Vi har desuden også en murerafdeling, og tilbyder blandt andet:

  • Badeværelser, heraf ny eller renovering af eksisterende
  • Facaderenovering
  • Lignende murerarbejde
Costructure logo farve 2
Costructure Logo

Til at få fat i

Arbejder sammen med kunden

Top service

Vores anmeldelser

fem stjerner på anmeld håndværker

Nybyggeri og renovering

Har haft brugt virksomheden over flere gange, og har ikke indtil nu haft noget at brokke mig over. Telefonen bliver taget når man ringer, og skulle det glippe bliver der ringet tilbage inden dagen omme.
Hvad der måske er endnu vigtigt er at man kan udvikle sammen med dem. Der bliver tænkt løsninger og ikke omsætning.
Hvad mere kan man ønske sig fra en håndværker…..

Det hjøreneste hjørne

fem stjerner på anmeld håndværker

Murer- og tømrerarbejde samt diverse småopgaver.

Firmaet har omdannet vores håndværkertilbud fra mareridt til drømmehus med super energi, professionalisme og høj kvalitet. De er med på at arbejde diverse ideer hen ad vejen og er meget omhyggelige i alle henseender. Gode folk og meget velkomne i vores hjem.

Anders Brahe

Bliv kontaktet angående ny terrasse

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine drømme om en ny terrasse? Vi står klar til at rykke ud og tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi blandt andet også tager et kig på arealet. Baseret på denne snak, vil du modtage et skræddersyet tilbud. Vi glæder os til at bygge en ny terrasse til dig.

© Copyright - Costructure ApS