Murerarbejde ved entreprisevirksomhed

Hos Costructure leverer vi gennemgående planlægning

Hos Costructure leverer vi udelukkende gennemgående planlægning i tæt dialog med dig som kunde, når du står med nybyg eller en renoveringsopgave. Ud over at være eksperter i tømrerbranchen, står vi også inde med dygtige fagmænd fra murerbranchen. 

Disse egenskaber gør os i stand til at varetage opgaver af ethvert omfang for privat- såvel som erhvervskunder.

En murer du kan stole på

Vi går meget op i vores gode renomé, og vi sætter altid gerne ekstra tid af for at sikre os, at du bliver helt igennem tilfreds med det udførte resultat. Vi lever udelukkende af tilfredse kunder, og dette afspejles i vores arbejdsgang. 

Udover vores gode renomé, er vi på samme tid blandt finalisterne til Årets Håndværker inden for totalentrepriser. Dette er din absolut største sikkerhed for, at vi leverer hvad der bliver aftalt, og at den aftalte økonomi på samme tid forbliver den samme.

Vi tilbyder

Som murer- og tømrerfirma kan vi løse alle slags opgaver. Vi har varetaget større byggeprojekter for virksomheder, og har på samme tid renoveret mindre badeværelser i privatboliger. Ingen opgaver er for små, og er på samme tid aldrig for store. Blandt vores kompetencer indgår blandt andet:

  • Badeværelser
  • Facaderenovering
  • Filtsning & pudsning
  • Indvendig renovering
  • Opmuring
  • Alm. murerarbejde
  • Totalentreprise
  • Totalistandsættelse
  • Lignende opgaver

Har du en speciel forespørgsel på en opgave? Tøv ikke med at kontakte os for at tage en snak om dine ønsker.

Costructure logo farve 2

Costructure Logo

Til at få fat i

Arbejder sammen med kunden

Top service

Vores anmeldelser

fem stjerner på anmeld håndværker

Nybyggeri og renovering

Har haft brugt virksomheden over flere gange, og har ikke indtil nu haft noget at brokke mig over. Telefonen bliver taget når man ringer, og skulle det glippe bliver der ringet tilbage inden dagen omme.
Hvad der måske er endnu vigtigt er at man kan udvikle sammen med dem. Der bliver tænkt løsninger og ikke omsætning.
Hvad mere kan man ønske sig fra en håndværker…..

Det hjøreneste hjørne

fem stjerner på anmeld håndværker

Murer- og tømrerarbejde samt diverse småopgaver.

Firmaet har omdannet vores håndværkertilbud fra mareridt til drømmehus med super energi, professionalisme og høj kvalitet. De er med på at arbejde diverse ideer hen ad vejen og er meget omhyggelige i alle henseender. Gode folk og meget velkomne i vores hjem.

Anders Brahe

Indhent et uforpligtende tilbud på murerarbejde

Vores dygtige murersvende står klar til at rykke ud og tage en snak med dig. Baseret på vores første møde, sammen med en eventuel opmåling eller besigtigelse af opgaven, vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Kontakt os allerede i dag på 22 23 80 11 og så tager vi en snak om dine ønsker og behov. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og vi vender således hurtigst muligt tilbage.