En carport giver mere plads og er praktisk

En carport beskytter, som en garage, din bil imod det skiftende danske vejr. Udover at være yderst praktisk til din bil, kan en carport også være med til at skabe opbevaringsmuligheder og dermed mere plads i din bolig.

En carport er en del af det førstehåndsindtryk besøgende får af din bolig. Det er derfor vigtigt at din nye carport matcher din bolig eller virksomheds stil, udtryk og form. Hos Costructure springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi går meget op i at levere en komplet løsning til dine behov og ud fra byggetekniske standarder. Dette er din sikkerhed for at du altid får leveret det aftalte.

Få en carport tilpasset dine behov

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal have bygget en ny carport. Ét af de vigtigste faktorer er naturligvis carportens størrelse. Det kan eksempelvis tænkes at villavejen er begyndt at blive fyldt godt op, og du har ofte problemer med at finde plads til din nummer to bil. Derfor duer det naturligvis ikke, at der kun er plads til én bil i carporten. 

Udover selve pladsen til bilen, er det også vigtigt at carportens stolper er placeret forsvarligt, hvis du eksempelvis bor på en smal vej. Her kan det ofte være svært at svinge ind – især hvis disse stolper er placeret uhensigtsmæssigt. 

Udover disse problematikker, forefindes der en lang række andre ting, man skal sikre sig:

  • Kan bildørene åbnes?
  • Bliver regnvand ledt væk?
  • Er stolperne placeret i frostsikker dybde?
  • … og en lang række andre fejlgruber

Sagt med andre ord, er det altid en god idé at tage kontakt til en erfaren tømrer. Vi har opført adskillige carporte i mange år, og du er derfor sikret en skræddersyet carport til dit behov.

Costructure Logo

Til at få fat i

Arbejder sammen med kunden

Top service

Vores anmeldelser

fem stjerner på anmeld håndværker

Nybyggeri og renovering

Har haft brugt virksomheden over flere gange, og har ikke indtil nu haft noget at brokke mig over. Telefonen bliver taget når man ringer, og skulle det glippe bliver der ringet tilbage inden dagen omme.
Hvad der måske er endnu vigtigt er at man kan udvikle sammen med dem. Der bliver tænkt løsninger og ikke omsætning.
Hvad mere kan man ønske sig fra en håndværker…..

Det hjøreneste hjørne

fem stjerner på anmeld håndværker

Murer- og tømrerarbejde samt diverse småopgaver.

Firmaet har omdannet vores håndværkertilbud fra mareridt til drømmehus med super energi, professionalisme og høj kvalitet. De er med på at arbejde diverse ideer hen ad vejen og er meget omhyggelige i alle henseender. Gode folk og meget velkomne i vores hjem.

Anders Brahe

Kontakt din lokale tømrer og hør mere

Tøv ikke med at tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har ønsker om en ny carport. Vi tilbyder helt uforpligtende at komme ud og tage en kig på opgaven sammen med dig. Dette er oftest et krav, før at vi kan give en egentlig og præcis pris.

Efter vores snak modtager du et uforpligtende tilbud med henblik på det videre arbejde. Vi ser frem til at bygge din nye carport.

© Copyright - Costructure ApS